Termeni si Conditii

Pentru o mai buna folosire a site-ului, va recomandam sa cititi termenii si conditiile urmatoare. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online reprezinta implicit acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Definitii

Drepturi de autor:

Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului si informatiilor prezentate in site apartin SC Pierrot Decoratiuni SRL si utilizatorul are obligatia de a le respecta. Folosirea oricarui element de continut din site, fara acordul scris al SC Pierrot Decoratiuni SRL, se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Frauda:

Orice actiune de a modifica continutul site-ului www.pierrot.ro si/sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, se considera tentative de frauda a site-ului www.pierrot.ro si va genera intaintarea cercetarii penale impotriva autorilor faptei.

Datele personale si securitatea informatiilor:

Informatiile utilizatorilor sunt confidentiale si vor fi folosite numai de catre SC Pierrot Decoratiuni SRL in contul comunicarii comerciale cu clientii, nefiind communicate unei terte parti. Utilizarea lor este in acord cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Returnarea produselor:

Declinarea responsabilitatii:

Ca urmare a legislatiei in vigoare, SC Pierrot Decoratiuni SRL se exonereaza de orice responsabilitate in urmatoarele privinte:

SC Pierrot Decoratiuni SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in cazul in care produsul comandat nu este in stoc. SC Pierrot Decoratiuni SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.

Garantia produselor

Produsele comercializate pe site-ul www.pierrot.ro sunt in conformitate cu Ordonanta 21/1992 si Legea 449/2003.

Dispozitii finale: